ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2017 року                                                                   № ___-VІI

 

Про затвердження Програми

розвитку дорожнього господарства

Харківської області на 2018-2020 роки

 

З метою реалізації завдань Стратегії розвитку Харківської області на період до 2020 року, затвердженої рішенням обласної ради від 05 березня 2015 року № 1151-VІ, на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

           

1. Затвердити Програму розвитку дорожнього господарства Харківської області, на 2018 – 2020 роки (додається).

 

            2. Харківській обласній державній адміністрації здійснювати фінансування Програми розвитку дорожнього господарства Харківської області, на 2018 – 2020 роки, виходячи із надходжень коштів до цільового Дорожнього фонду Харківської області.

 

            3. Це рішення набирає чинності одночасно з набранням чинності Законів України «Про внесення змін до Закону України «Про джерела фінансування дорожнього господарства України» щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі»,  «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі»,  «Про внесення змін до деяких законів України щодо реформування системи управління автомобільними дорогами загального користування».

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань розвитку інфраструктури, транспорту, шляхів та зв’язку; з питань бюджету.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                 С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент капітального будівництва Харківської облдержадміністрації, 700 32 27