ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Шепелевою Тетяною Володимирівною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО  САНАТОРІЮ «ШАРІВКА»ˮ

 

До обласної ради надійшла заява від Шепелевої Тетяни Володимирівни стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО  САНАТОРІЮ «ШАРІВКА» (далі – заклад).

Юридична адреса та місцезнаходження закладу: Харківська область, Зміївський район, с. Курортне.

Основною метою діяльності закладу є надання висококваліфікованої туберкульозної, лікувально-профілактичної та консультативної медичної допомоги населенню Харківської області.

Шепелева Тетяна Володимирівна, 1961 року народження. Освіта вища. У 1988 році закінчила Харківський медичний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Педіатрія» та здобувши кваліфікацію лікаря-педіатра.

Шепелева Т.В. має кваліфікаційні категорії за спеціальностями «Організація та управління охороною здоров’я» та «Фтизіатрія».

Шепелева Тетяна Володимирівна призначена на посаду головного лікаря закладу рішенням Харківської обласної ради від 18.12.2014 № 1093-VІ “Про призначення Шепелевої Тетяни Володимирівни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО  САНАТОРІЮ «ШАРІВКА»ˮ на умовах контракту строком на 3 роки – до 19.12.2017.

07 листопада 2017 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО  САНАТОРІЮ «ШАРІВКА», розташованого за адресою: Харківська область, Зміївський район, с. Курортне, – та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що обліковується на балансі підприємства у наявності та в цілому використовується за призначенням.

Кадрова робота в закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Головним лікарем виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО  САНАТОРІЮ «ШАРІВКА».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Шепелевою Тетяною Володимирівною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО  САНАТОРІЮ «ШАРІВКА»ˮ.

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                               І. Потопальська