ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про звільнення Терещенко Людмили Володимирівни з посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»ˮ

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Терещенко Людмили Володимирівни, директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ», стосовно звільнення її із займаної посади за угодою сторін.

Юридична адреса та місцезнаходження установи: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 7 під., 7 пов., кім. 823.

Основною метою діяльності установи є спрямування молоді у її соціальному становленні та розвитку, реалізації державної політики в галузі створення необхідних соціально-економічних та правових умов і гарантій для дітей і молоді.

Терещенко Людмила Володимирівна призначена на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ» розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 18.05.2013 № 238 “Про призначення Л. ПІНЕГИНОЇˮ на умовах контракту строком на 2 роки – до 20.05.2015.

Рішенням обласної ради від 05.03.2015 № 1196-VI “Про продовження трудових відносин із Терещенко Людмилою Володимирівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»ˮ з Терещенко Л.В. продовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 3 роки – до 20.05.2018.

Відповідно до поданої заяви (вх. № 9464/01-37) виконання обов’язків директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ» буде покладено на Шевчук Тетяну Володимирівну, заступника директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, враховуючи заяви Терещенко Людмили Володимирівни, директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ» та Шевчук Тетяни Володимирівни, заступника директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ», підготовлено проект рішення обласної ради “Про звільнення Терещенко Людмили Володимирівни з посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»ˮ.

 

 

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату обласної ради                                        І.Є. Потопальська