ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Попової Валерії

Євгеніївни  на посаду директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Попової Валерії Євгеніївни стосовно призначення її на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА».

Юридична адреса підприємства: м. Харків, вул. Чернишевська, 51.

Місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Сумська, 39.

Підприємство створено з метою сприяння ефективному використанню майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області юридичними та фізичними особами, забезпечення сталого функціонування і динамічного розвитку ринку нерухомості регіону, задоволення державних та суспільних потреб в усіх сферах, а також для одержання прибутку шляхом виробничої, комерційно-посередницької, консультативної та інших видів діяльності, у відповідності із чинним законодавством України.

Попова Валерія Євгеніївна, 1985 року народження. Освіта вища. У 2007 році закінчила Харківський національний педагогічний університет імені Г.С.Сковороди за спеціальністю «Правознавство» та здобула  кваліфікацію юриста. Загальний стаж роботи – 14 років. Стаж роботи на керівних посадах – 4 роки.

Розпорядженням голови обласної ради від 22 вересня 2015 року № 130 “Про виконання обов’язків директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА»” Попова В.Є. призначена виконуючим обов’язки директора зазначеного підприємства.

Постійною комісією обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.) на засіданнях було розглянуто питання щодо призначення Попової Валерії Євгеніївни  на посаду директора ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА». Комісією прийнято рішення призначити Попову В.Є. на посаду директора вищевказаного підприємства строком – на 1 рік. 

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, на підставі протоколу засідання постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області від 30 листопада 2017 року № 29, підготовлено проект рішення обласної ради  “Про призначення Попової Валерії Євгеніївни  на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «ЗНАХІДКА»”.

 

 

 

 

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                             І. Потопальська