ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХIV сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від   21 грудня 2017 року                                                                       637-VII

 

Про затвердження порядку денного

позачергової ХIV сесії обласної ради

VІІ скликання

 

            Відповідно до статей 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту обласної ради затвердити для розгляду на позачерговій ХIV сесії обласної ради VІІ скликання такий порядок денний:

 

1.    Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2017 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 08 грудня 2016 року № 329-VIІ (зі змінами).

Доповідає: Лукашов Олександр Олександровичзаступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

2.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 330-VIІ «Про обласний бюджет на 2017 рік» та додатків до нього (зі змінами).

Доповідає:   Овсянніков Сергій Івановичдиректор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

3.    Про внесення  змін до рішення обласної ради від 07 грудня 2017 року № 576-VIІ «Про обласний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього.

Доповідає:   Овсянніков Сергій Івановичдиректор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

4. Про депутатські запити.

 

4.1. Про депутатський запит депутата обласної ради Звєрєва В.О. до начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у Харківській області Рибакова М.В. щодо втручання працівників фіскальної служби в діяльність ТОВ "Сільськогосподарське підприємство «Білий Колодязь»".

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

5. Різне.

 

Голова обласної ради                                                                      С. Чернов