ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХІV сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 21 грудня 2017 року                                                                            № 641-VIІ

 

 

Про депутатський запит депутата обласної ради Звєрєва В.О. до начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у Харківській області Рибакова М.В. щодо втручання працівників фіскальної служби в діяльність ТОВ «Сільськогосподарське підприємство "Білий Колодязь"»

 

 

Відповідно до статей 21, 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Вимогу депутата обласної ради Звєрєва В.О. до начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у Харківській області Рибакова М.В. вважати депутатським запитом.

 

2.    Запит направити для розгляду до Головного управління Державної фіскальної служби України у Харківській області і просити надати відповідь обласній раді та депутату.

 

3.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань регламенту, етики, депутатської діяльності та контролю за виконанням рішень обласної ради  (Колмик О.В.), та з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Русецький А.А.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                              С. Чернов