ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проекту рішення обласної ради «Про подовження трудових відносин із Корецькою Людмилою Олексіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До обласної ради надійшла заява від Корецької Людмили Олексіївни стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (далі – заклад).

Юридична адреса та місцезнаходження закладу: м. Харків, просп. Московський, 246а.

Основною метою діяльності закладу є підготовка учнів-спортсменів резервного спорту та спорту вищих досягнень.

Корецька Людмила Олексіївна, 1956 року народження. Освіта вища. У 1992 році закінчила Харківський державний інститут фізичної культури  отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Фізична культура і спорт» та здобувши кваліфікацію викладача фізичної культури, організатора масової фізкультурно-оздоровчої роботи і туризму.

Корецька Л.О. працює на посаді директора  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ  «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ»  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 05 квітня 2013 року № 150-к «Про призначення Л. КОРЕЦЬКОЇ» на умовах контракту строком на 2 роки, терміном до 29.03.2015.

Рішенням Харківської обласної ради від 05 березня 2015 року № 1192-VI «Про подовження трудових відносин з Корецькою Людмилою Олексіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ  «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ»  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» з Корецькою Л.О. продовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 3 роки, терміном до 29.03.2018.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про подовження трудових відносин із Корецькою Людмилою Олексіївною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                               І. Потопальська