ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про призначення Варенка Андрія Вікторовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ  ЦЕНТР

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Варенка Андрія Вікторовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ  ЦЕНТР ".

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Сумська, 76.  

Варенко Андрій Вікторович, 1959 року народження. Освіта вища. У 1981 році закінчив Харківський інститут інженерів комунального будівництва, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Архітектура» та здобув кваліфікацію архітектора.

Варенко А.В. у 2013 році пройшов професійну атестацію, що підтверджує його відповідність кваліфікаційним вимогам у сфері діяльності, пов’язаної із створенням об’єктів архітектури, професійну спеціалізацію, необхідний рівень кваліфікації і знань.

Варенко А.В. відповідно до розпорядження голови обласної ради від 13.03.2015 № 39 «Про виконання обов’язків директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ  ЦЕНТР "» виконує обов’язки директора підприємства.

Варенко А.В. на сьогодні обіймає посаду начальника відділу архітектурно-будівельного проектування – головного архітектора проекту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ  ЦЕНТР ".

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про призначення Варенка Андрія Вікторовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ  ЦЕНТР "».

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                             І. Потопальська