ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія  VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від «___»_________ 2018 року                                                                         № ___-VІI

 

Про внесення змін до рішення обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VII та Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого цим рішенням

 

Відповідно до статті 65 Господарського кодексу України, Кодексу законів про працю  України, законів України «Про культуру», «Про вищу освіту», «Про освіту», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про соціальні послуги», «Про фізичну культуру і спорт», пунктів 20, 27 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.                  Внести зміни до рішення обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VII, доповнивши пункт 2 підпунктами 2.4., 2.5., 2.6 наступного змісту:

«2.4. Як виняток, у міжсесійний період видавати розпорядження про оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я.

2.5. Створювати конкурсні комісії з обрання керівника комунального закладу охорони здоров’я.

2.6. Як виняток, у міжсесійний період шляхом видання відповідного розпорядження призначати на посаду керівника закладу охорони здоров’я, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, претендента, якого визначено переможцем конкурсу.».

У зв’язку із цим підпункти 2.4.-2.6. вважати підпунктами 2.7.-2.9.

 

2.    Внести зміни до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VII, виклавши його у новій редакції (додається).

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                   С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705-32-88