ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Давиденка Віталія Станіславовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Давиденка Віталія Станіславовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: Харківська область, м. Чугуїв, вул. Старонікольська, 32.

Давиденко Віталій Станіславович, 1960 року народження. Освіта вища. У 1991 році закінчив Новочеркаський політехнічний інститут, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Механічне обладнання підприємств будівельних матеріалів, виробів та конструкцій» та здобув кваліфікацію інженер-механік.

Стаж роботи на керівних посадах – 11 років. Загальний стаж роботи – 41 рік. Останнє місце роботи – перший заступник голови Липоводолинської районної державної адміністрації Сумської області. З 05.05.2017 тимчасово не працює.

            Постійними комісіями обласної ради: з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації (Гусаров О.С.) та з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.) на засіданнях було розглянуто питання щодо призначення Давиденка Віталія Станіславовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ,  комісіями прийнято рішення призначити Давиденко В.С. керівником вищевказаного підприємства.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, на підставі протоколу від 22 лютого 2018 року № 35 засідання постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області та протоколу від 23 лютого 2018 року № 11 постійної комісії з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації підготовлено проект рішення обласної ради  “Про призначення Давиденка Віталія Станіславовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”.

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                             І. Потопальська