ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2018 року                                                                   № ___-VІI

 

 

Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ КОМАРІВСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ

 

 

З метою задоволення потреб у наданні соціальних послуг особам з інвалідністю, які потребують постійного стороннього догляду, відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про соціальні послуги» та Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 43 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Змінити тип КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ КОМАРІВСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ на психоневрологічний інтернат для осіб з інвалідністю віком старше 18 років із стійкими інтелектуальними та/або психічними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, побутового обслуговування, надання медичної допомоги, комплексу реабілітаційних послуг.

 

2. Перейменувати КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ КОМАРІВСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ у КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ КОМАРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ.

 

3.  Доручити голові Харківської обласної ради затвердити Положення про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ КОМАРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ.

 

4.  Зобов’язати директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ КОМАРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ вжити необхідних організаційно-правових заходів, пов’язаних із зміною типу установи та перейменуванням, згідно із чинним законодавством України.

 

5. Доручити Харківській обласній державній адміністрації забезпечити фінансування КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ КОМАРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених на галузь «Соціальний захист та соціальне забезпечення».

 

6.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО, з питань спільної власності територіальних громад області.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                 С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації, 705-26-68