ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2018 року                                                                   № ___-VІI

 

 

Про затвердження обласної

Програми збереження

архітектурної спадщини

в Харківській області

на 2018 – 2023 роки

 

 

З метою забезпечення належного рівня збереження та використання об’єктів культурної спадщини у суспільному житті, створення ефективних і сприятливих умов для розвитку сфери охорони культурної спадщини, удосконалення роботи з ведення обліку пам’яток архітектури, відповідно до Закону України «Про охорону культурної спадщини», на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити обласну Програму збереження архітектурної спадщини в Харківській області на 2018 – 2023 роки (далі – Програма), що додається.

 

2. Доручити Харківській обласній державній адміністрації щороку під час формування проекту обласного бюджету передбачати кошти на реалізацію заходів Програми, виходячи з фінансових можливостей бюджету.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва; з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму; з питань бюджету. 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                          С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації, 700-36-48