ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення Харківської обласної ради

«Про внесення змін до програми інформатизації Харківської області «Електронна Харківщина» на 2018 – 2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 07 грудня 2017 року № 561-VII»

 

1.  Обґрунтування необхідності прийняття акта

З метою виконання завдань Програми інформатизації Харківської області «Електронна Харківщина» на 2018 – 2020 роки (далі – Програма)  та враховуючи те, що балансоутримувачем Будинку рад по вул. Сумській, 64 є ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ» необхідно вести зміни до Програм, а саме:

у розділі 8 Завдання Програми на 2018 – 2020 роки, підрозділі 2 Створення і розвиток інформаційної інфраструктури в пункті 2.1.16. у стовбці «Державний замовник завдання (робіт)» додати слова ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ»;

у розділі 9 Завдання Програми на 2018 рік, підрозділі 2 Створення і розвиток інформаційної інфраструктури в пункті 2.1.16. у стовбці «Державний замовник завдання (робіт)» додати слова ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ».

Реалізація вищезазначеного завдання Програми забезпечить поліпшення якості проведення заходів із використанням сучасного мультимедійного обладнання.

 

2. Цілі і завдання прийняття акта

Реалізація завдання Програми  «Модернізація зали засідань у Будинку рад по вул. Сумській, 64 шляхом встановлення сучасного обладнання для проведення активів, колегій, нарад тощо».

 

3. Загальна характеристика та основні положення акту

Зміни до Програми затверджуються рішенням сесії Харківської обласної ради.

 

4. Стан нормативно-правової бази у даній сфері правового регулювання

Розроблення Програми регулюється Законом України «Про Національну програму інформатизації», постановою Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2000 року № 644 «Про затвердження порядку формування та виконання регіональної Програми і проекту інформатизації», розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 26 травня 2010 року № 267 «Про розроблення Програми інформатизації Харківської області».

 

5. Фінансово-економічне обґрунтування

Заходи Програми фінансуються за рахунок обласного бюджету. 

 

 

Начальник відділу інформаційно-комп’ютерного

та документального забезпечення апарату

обласної державної адміністрації                                                      А.Ю. Ситник