ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХVІ сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

 

Від _________ 2018 року                                                                                   -VII

 

«Про звернення Харківської обласної ради до Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо впорядкування надання пільг, обліку та відшкодування втрат місцевих бюджетів, пов’язаних із компенсацією перевізникам перевезення громадян, які відповідно до чинного законодавства України мають право безкоштовного проїзду».

 


Відповідно до статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Харківська обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.                  Схвалити текст звернення депутатів Харківської обласної ради до Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо впорядкування надання пільг, обліку та відшкодування втрат місцевих бюджетів, пов’язаних із компенсацією перевізникам перевезення громадян, які відповідно до чинного законодавства України мають право безкоштовного проїзду.

2.                  Направити звернення до Голови Верховної Ради України, Прем'єр-міністра України.

3.                  Опублікувати рішення та звернення на офіційному веб-сайті Харківської обласної ради та в газеті «Слобідський край».

4.                  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Харківської обласної ради з питань бюджету.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                        С.Чернов

 

 

 

Розробники: депутат Харківської обласної ради VII скликання Бушковський В.В., депутат Харківської обласної ради VII скликання Кисіль В.В., 050 956 18 08