ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

______ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проект

_____

Від "___"____________ 2018 року

 

Про надання дозволу на продаж

майна, що відображається

на балансі комунального

підприємства «Флора-сервіс»  та

розташоване за адресою:  
м. Харків, вул. Роганська, 184

 

Відповідно до пункту 19 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», враховуючи рішення обласної ради від 08 вересня 2016 року № 287-VII «Про припинення комунального підприємства «Флора-сервіс» (код ЄДРПОУ: 33414117), розташованого за адресою: місто Харків, вулиця Роганська, 184, – шляхом ліквідації» (зі змінами), від 07 грудня 2017 року № 605-VII «Про надання згоди комунальному підприємству «Флора-сервіс»  на звернення до господарського суду із заявою про порушення  провадження у справі про банкрутство», та постанов господарського суду Харківської області від 16.01.2018 року та від 13.03.2018 по справі №.922/4363/17,  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Надати дозвіл на продаж нерухомого майна у кількості 25 об’єктів (27 інвентарних одиниць), що відображається на балансі комунального підприємства «Флора-сервіс» та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Роганська, 184 (згідно із додатком), - в порядку,  визначеному статтею 44 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

 

2.        Ліквідатору комунального підприємства «Флора-сервіс» – Мухітдінову Рустаму Джурайовичу – забезпечити виконання заходів щодо продажу зазначених об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

3.        Кошти, отримані від продажу майна, зазначеного в п.1. цього рішення, спрямувати на задоволення вимог кредиторів у порядку, встановленому статтею 45 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

 

4.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           C. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 715-72-61