ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVI  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 07 червня 2018 року                                                                                  746-VІI

 

Про узгодження впровадження заходів з реконструкції (капітального ремонту) для виконання проекту «Ремонт
КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК», що розташований за адресою вул. Конституції 13/1, смт Краснопавлівка»

 

 

Відповідно до статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Господарського кодексу України, на підставі звернень Харківської обласної державної адміністрації та КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК», з метою виконання угоди про співпрацю між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), КОМУНАЛЬНОЮ УСТАНОВОЮ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК» та Департаментом соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації щодо покращення умов для тимчасового перебування соціально незахищених та вразливих  груп населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб та жителів приймаючої громади, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Узгодити впровадження заходів з реконструкції (капітального ремонту) для виконання проекту «Ремонт КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КРИЗОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ЖІНОК», що розташований за адресою вул. Конституції 13/1, смт Краснопавлівка».

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.) та з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Святаш В.М.).

 

 

Голова обласної ради                                                                               С. Чернов