ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVI  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 07 червня 2018 року                                                                                  758-VІI

 

Про оголошення про проведення конкурсу  на заміщення посади керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ БАЗИ СПЕЦІАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО ПОСТАЧАННЯ та визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 01 березня 2018 року № 707-VII

 

Відповідно до Закону України «Про основи законодавства України про охорону здоров’я» (зі змінами), пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Оголосити про проведення конкурсу на заміщення посади керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ БАЗИ СПЕЦІАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО ПОСТАЧАННЯ.

 

2. Доручити голові обласної ради:

            2.1. Забезпечити розміщення оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ БАЗИ СПЕЦІАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО ПОСТАЧАННЯ на офіційному веб-сайті Харківської обласної ради.

2.2. Сформувати конкурсну комісію не пізніше 20 календарних днів із дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ БАЗИ СПЕЦІАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО ПОСТАЧАННЯ.

2.3. Внести кандидатуру особи, яка перемогла у конкурсі на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ БАЗИ СПЕЦІАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО ПОСТАЧАННЯ, на розгляд обласної ради на пленарному засіданні для призначення в установленому порядку.

 

3.    Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 01 березня 2018 року № 707-VII «Про оголошення про проведення конкурсів на заміщення посад керівників закладів охорони здоров’я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області».

 

4.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Святаш В.М.); з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов