ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVI  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 07 червня 2018 року                                                                                  728-VІI

 

Про внесення змін до Положення про дорожній фонд Харківської області, затвердженого рішенням обласної ради від 07 грудня 2017 року № 559-VII (зі змінами)

 

На підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Внести зміни до Положення про дорожній фонд Харківської області, затвердженого рішенням обласної ради від 07 грудня 2017 року № 559-VII, зі змінами, внесеними рішенням обласної ради від 01 березня 2018 року № 652-VII, виклавши абзац перший пункту 3.2. розділу III. «Використання коштів фонду» в наступній редакції:

«3.2. Замовником виконання робіт з будівництва, реконструкції, ремонту і експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг у населених пунктах, що перебувають у комунальній власності, а також на потреби дорожнього господарства, які фінансуються за рахунок коштів Фонду, є Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, міські ради міст обласного значення, ради об'єднаних територіальних громад, Служба автомобільних доріг у Харківській області та державне підприємство “Дороги Харківщини»”.».

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                       С. Чернов