ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVI  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 07 червня 2018 року                                                                              750-VІI

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

 

 

            Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», пунктів 19, 20 статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатками 1, 2.

2.         Голові обласної ради забезпечити вжиття заходів щодо передачі в оренду зазначених у додатках 1 та 2 до цього рішення об’єктів у порядку, передбаченому чинним законодавством України та нормативно-правовими актами обласної ради.

3.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до  рішення обласної ради від 23 червня 2016 року № 200-VІI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами), вилучивши об’єкт, зазначений у пункті 4.

4.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 31 серпня 2017 року № 533-VIІ «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 19 грудня 2013 року № 902-VI (зі змінами)» (зі змінами), а саме:

- у колонці 2 п. 8 слова “Нежитлове приміщення  (кімн. № 17) площею 32,3 м2, будівлі, літ. «К-1»” замінити словами “Частина нежитлового приміщення (кімн. № 17) площею 16,0 м2 будівлі,  літ. «К-1»”;

 - вилучити об’єкт, зазначений у пункті 13.

5.        Внести зміни до додатку 1 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до  рішення обласної ради від 07 грудня 2017 року № 600-VІI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, про внесення змін до рішення обласної ради від 25 травня 2017 року № 466-VII (зі змінами) та додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, області» (зі змінами), а саме:

-            вилучити об’єкти, зазначені у пунктах 1 та 2;

-            у колонці 5 п. 6 слова “ Інше використання майна (для розміщення виробничої майстерні)” замінити словами “З метою проведення виставок непродовольчих товарів без здійснення торгівлі”;

-            у колонці 2 п. 10 слова “Нежитлові приміщення 2-го поверху (кімн. № 4, 8) загальною площею 48,04 м2, у тому числі місця спільного користування площею 10,6 м2, будівлі, літ. «А-2»” замінити словами “Нежитлове приміщення 2-го поверху (кімн. № 8) загальною площею 37,34 м2, у тому числі місця спільного користування площею 8,9 м2, будівлі,  літ. «А-2»”.

6.        Внести зміни до додатку 1 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до  рішення обласної ради від 01 березня 2018 року № 708-VII «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», вилучивши об’єкт, зазначений у пункті 8.

7.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л. М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               С. Чернов