ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

 

до проекту рішення Харківської обласної ради

«Про внесення змін до Програми розвитку архівної справи в Харківській області на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням  обласної ради від 23 лютого 2017 року № 386-VIІ»

 

 

У результаті прийняття проекту рішення планується реалізувати захід, спрямований  на створення та підтримання умов для забезпечення гарантованого довічного зберігання документів Національного архівного фонду України місцевого значення як чинника соціального розвитку українського суспільства, їх всебічного використання та створення сприятливих умов для забезпечення якісного надання архівних послуг громадянам, які звертаються до Державного архіву Харківської області, а саме:

 

                              проведення невідкладного ремонту будівель архіву по просп. Московському, 7 і вул. Мироносицькій, 41 та заміни комунікацій (труб водо-та теплопостачання) вартістю 5300,00 тис.грн.

 

Внесення змін до Програми, передбаченої проектом рішення, надасть можливість Державному архіву Харківської області створити належні умови для довічного зберігання та всебічного використання документів Національного архівного фонду України місцевого значення шляхом проведення невідкладного ремонту приміщень будівель архіву. 

 

 

 

Заступник директора Державного архіву

Харківської області                                                                        Є. КУЩ

 

« ___ » __________ 2018 року