ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2018 року                                                                   № ___-VІI

 

Про внесення змін до рішення Харківської обласної ради від 23 лютого 2017 року № 406-VII “Про надання пільг по сплаті орендної плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”

 

 

Відповідно до статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  Закону України «Про оренду державного та комунального майна», враховуючи звернення КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ» та витяг з протоколу № 39 засідання постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області від 07 серпня 2018 року, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            Внести зміни до рішення Харківської обласної ради від 23 лютого 2017 року № 406-VII “Про надання пільг по сплаті орендної плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”:

1)                  викласти пункт 2 рішення у новій редакції, а саме:

«Спрямувати у 2018-2020 роках 100 % плати, отриманої за оренду зазначеного у п. 1 цього рішення нерухомого майна, на розрахунковий рахунок КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ», за умови використання її на утримання цього майна.»;

2)                  доповнити рішення пунктами 3 - 6 такого змісту:

«3. Передавати в оренду у 2018-2020 роках вільні нежитлові приміщення, що обліковуються на балансі КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ» та розташовані за адресою: м. Харків, вул. Лісопарківська, 4. Встановити, що передача в оренду здійснюється у порядку, передбаченому чинним законодавством України та локальними нормативно-правовими актами.

4.      Встановити, що у 2018-2020 роках орендодавцем за договорами оренди нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Харків, вул. Лісопарківська, 4, - виступатиме КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ».

5.      Надати у 2018-2020 роках КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ» право на проведення конкурсів щодо передачі в оренду майна, яке обліковується на його балансі та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Лісопарківська, 4.

6.      Встановити, що внесення змін до договорів оренди у 2018-2020 роках, орендодавцем по яких виступає КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ», здійснюється без погодження обласної ради.».

Відповідно пункти 3-4 вважати пунктами 7-8.

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                       С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 700-07-44