ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Солопіхіна Антона Анатолійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Солопіхіна Антона Анатолійовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ» (далі – підприємство).

Юридична адреса підприємства: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 6 під., 4 пов., кім. 33-35.

Основною метою діяльності підприємства є реалізація державних та місцевих програм у сфері телекомунікації, з метою збільшення і покращення доступу більш широких верст населення до загальнодоступних телекомунікаційних послуг, які необхідні їм для задоволення власних потреб, а також з метою створення сприятливих умов розвитку і підвищення ефективності існуючих та нових телекомунікаційних мереж у населених пунктах Харківської області.

Солопіхін Антон Анатолійович, 1982 року народження. Освіта вища. У 2003 році закінчив Українську академію банківської справи, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Банківська справа» та здобув кваліфікацію економіст.

Солопіхін А.А. відповідно до розпорядження голови обласної ради від 01 вересня 2017 року № 132 “Про виконання обов’язків директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ»” виконує обов’язки директора підприємства.

Враховуючи рекомендації постійної комісії з питань спільної власності  територіальних громад області (протокол № 39 від 07 серпня 2018 року), керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ (зі змінами), підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Солопіхіна Антона Анатолійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ»”.

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності, обліку майна та майнових

відносин виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                                  І. Потопальська