ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVІI  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 30 серпня 2018 року                                                                                   805-VІI

 

 

Про прийняття у спільну  власність

територіальних  громад сіл, селищ, міст

області закінченого будівництвом об’єкта

«Будівництво модульних очисних споруд

в с. Богуславка Борівського району

Харківської області» та передачу його у

комунальну власність Богуславської

сільської ради

 

 

Відповідно до рішень Харківської обласної ради від 08 грудня 2016 року № 328-VІІ  «Про внесення змін до рішення обласної ради від 17 грудня 2015 року № 16-VIІ «Про обласний бюджет на 2016 рік» та додатків до нього (зі змінами)», від 21 грудня 2017 року № 639-VII «Про внесення змін до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 330-VII «Про обласний бюджет на 2017 рік» та додатків до нього (зі змінами)», враховуючи рішення Богуславської сільської ради від 13 червня 2018 року «Про надання попередньої згоди на прийняття у комунальну власність Богуславської сільської ради закінченого будівництвом об’єкта «Будівництво модульних очисних споруд в с. Богуславка Борівського району Харківської області», сертифікат, виданий Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Харківській області 02 квітня 2018 року, серія ХК № 162180921790, що засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта «Будівництво модульних очисних споруд в с. Богуславка Борівського району Харківської області», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області закінчений будівництвом об’єкт «Будівництво модульних очисних споруд в с. Богуславка Борівського району Харківської області» первісною вартістю 2 909 516,79 грн.

2. Передати зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у комунальну власність Богуславської сільської ради закінчений будівництвом об’єкт «Будівництво модульних очисних споруд в с. Богуславка Борівського району Харківської області»  первісною вартістю 2 909 516,79 грн.

 

3. Доручити Харківській обласній державній адміністрації забезпечити вжиття заходів щодо виконання пунктів 1, 2 цього рішення згідно з вимогами чинного законодавства України.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва (Стронов А.О.), з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов