ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від «___»____________ 2018 року                                                                          № ___-VІI

 

 

Про створення ентомологічного

заказника місцевого значення

«Малорогозянський»

 

 

З метою збереження біологічного, ландшафтного, природного різноманіття та забезпечення належної охорони природних комплексів і об’єктів, які мають особливу природоохоронну, наукову, естетичну та іншу цінність, відповідно до статті 53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України» та статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Створити на території Золочівського району Харківської області ентомологічний заказник місцевого значення «Малорогозянський» орієнтовною площею 14,1004 га, без вилучення земельних ділянок з користування, за згодою землекористувача та включити його до складу природно-заповідного фонду Харківської області.

 

2. Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації забезпечити розроблення та затвердити Положення про створену заповідну територію, передати її під охорону з оформленням відповідного охоронного зобов’язання.

 

3. Державній екологічній інспекції у Харківській області забезпечити здійснення контролю за дотриманням режиму охорони та збереження території природно-заповідного фонду.

 

4. Рекомендувати Золочівській селищній раді забезпечити дотримання режиму охорони та збереження території природно-заповідного фонду.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування.

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації, 705-06-83