ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про звільнення Редіної Валентини Андріївни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА СТАНЦІЯ ЮНИХ ТУРИСТІВ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА СТАНЦІЯ ЮНИХ ТУРИСТІВ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ розташований за адресою: м. Харків, вул. Танкопія, 15/2.

Метою діяльності закладу є здійснення навчання і виховання учнівської молоді у позаурочний час засобами туризму та краєзнавства:

-     надання різноманітних знань, формування вмінь та навичок за інтересами, забезпечення потреб особистості у творчій самореалiзацiї та інтелектуальному, духовному i фізичному розвитку, підготовка до активної професійної та громадської діяльності;

-     створення умов для соціального захисту та організації змістовного дозвілля відповідно до здібностей, обдарувань, стану здоров’я вихованців (учнів, слухачів).

Посаду директора КЗ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА СТАНЦІЯ ЮНИХ ТУРИСТІВ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на умовах контракту від 11 грудня 2003 року обіймає Редіна Валентина Андріївна. Строк закінчення контракту – 15 грудня 2018 року.

Відповідно до пункту 2 статті 23 Закону України «Про позашкільну освіту» керівник закладу позашкільної освіти призначається на посаду та звільняється з посади обласною радою або уповноваженим ним (ними) органом за результатами конкурсного відбору на підставі рішення конкурсної комісії.

Враховуючи зазначене, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 2 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про звільнення Редіної Валентини Андріївни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА СТАНЦІЯ ЮНИХ ТУРИСТІВ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”.

 

 

Заступник начальника управління

з питань комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності, обліку майна та майнових відносин

виконавчого апарату обласної ради                                              І. Потопальська