ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від _________ 2018 року                                                                           ___-VII

 

Про надання додаткових повноважень щодо передачі в оренду нерухомого майна, яке обліковується на балансі ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ»

 

 

Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Спрямовувати у 2019-2021 роках 100 % плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ», на розрахунковий рахунок вказаного підприємства, за умови використання її на утримання цього майна.

2. Надати у 2019-2021 роках ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ДЕРЖПРОМ» додаткові повноваження щодо передачі в оренду нерухомого майна, що обліковується на його балансі та розташоване за адресами: м. Харків, м-н Свободи, 5; вул. Сумська, 64 та пров. Дизайнерський, 4. Встановити, що передача в оренду здійснюється у порядку, передбаченому чинним законодавством України та локальними нормативно-правовими актами.

3. Встановити, що у 2019-2021 роках орендодавцем за договорами оренди нежитлових приміщень,  розташованих за адресами: м. Харків, м-н Свободи, 5; вул. Сумська, 64 та пров. Дизайнерський, 4, - виступатиме ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДЕРЖПРОМ».

4. Надати у 2019-2021 роках ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ДЕРЖПРОМ» право на проведення конкурсів щодо передачі в оренду майна, яке обліковується на його балансі та розташоване за адресами: м. Харків, м-н Свободи, 5; вул. Сумська, 64 та пров. Дизайнерський, 4.

5. Встановити, що внесення змін до договорів оренди у 2019-2021 роках, орендодавцем по яких виступає ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДЕРЖПРОМ», здійснюється без погодження обласної ради.

6. Зобов’язати керівника ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» надавати обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про виконання цього рішення.

7. Контроль за виконанням рішень покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.)

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705-32-50