ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

 

Від _________ 2018 року                                                                              -VII

 

 

Про внесення змін до рішення

обласної ради від 15 листопада

2012 року №560-VІ та додатку

до нього

 

 

Відповідно до статті 9-1 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  обласна рада

                                     

                                     В И Р І Ш И Л А:

 

1. Внести зміни до рішення обласної ради від 15 листопада 2012 року №560-VІ «Про надання Міщерякову О.В. дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення» та додатку до нього, виклавши їх у  новій редакції:

 «надати Міщерякову Олександру Вікторовичу дозвіл на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення строком до 02 жовтня 2061 року в межах регіонального ландшафтного парку «Ізюмська лука» в оздоровчих, рекреаційних та освітньо-виховних цілях у видах та обсягах спеціального використання природних ресурсів, що зазначені в додатку до цього рішення.».

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Пієв С.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                           С. Чернов