ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “ Про призначення Радченка Максима Олександровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»”

 

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Радченка Максима Олександровича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ» (далі – установа).

Юридична адреса та місцезнаходження установи: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 7 під., 7 пов., кім. 823.

Основним завданням установи є виконання обласних програм і заходів з реалізації державної політики стосовно молоді. Діяльність установи сприяє соціальному становленню і розвитку молоді, професійній орієнтації, організації змістовного дозвілля, поліпшенню умов життєдіяльності та реалізації творчих ініціатив молоді.

Радченко Максим Олександрович, 1982 року народження. Освіта вища. У 2005 році закінчив Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси» та здобув кваліфікацію магістра з фінансів. У 2009 році закінчив Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Психологія» та здобув кваліфікацію бакалавра психолога.

Радченко М.О. відповідно до розпорядження голови обласної ради від 15 грудня 2017 року № 187 “Про виконання обов’язків директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»” виконує обов’язки директора установи.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради  “Про призначення Радченка Максима Олександровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МОЛОДІ»”.

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності, обліку майна та майнових

відносин виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                             І. Потопальська