ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVІІI  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 06 грудня 2018 року                                                                               816-VІI

 

 

Про затвердження програми

розвитку освітлення населених

пунктів Харківської області

«Енергія світла» на 2019 – 2021 роки

 

 

 

З метою збереження та розвитку існуючої мережі зовнішнього освітлення, підвищення ефективності та надійності функціонування та забезпечення якісного утримання об’єктів зовнішнього освітлення, впровадження енергозберігаючих технологій та обладнання, керуючись статтями 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.            Затвердити програму розвитку освітлення населених пунктів Харківської області «Енергія світла» на 2019 – 2021 роки (далі – Програма), що додається.

 

2.            Харківській обласній державній адміністрації щороку при формуванні обласного бюджету передбачати кошти на реалізацію заходів Програми виходячи з можливостей бюджету.

 

3.            Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва (Стронов А.О.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов