ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVІІI  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 06 грудня 2018 року                                                                               819-VІI

 

Про затвердження соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 20192023 роки

 

З метою подальшого розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 березня 2017 року № 115 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року», статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити соціальну Програму розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 20192023 роки (далі – Програма), додається.

2. Харківській обласній державній адміністрації під час формування обласного бюджету передбачати кошти на реалізацію заходів Програми у межах реальних можливостей бюджету.

3. Рекомендувати районним радам, міським радам міст обласного значення, об’єднаним територіальним громадам забезпечити виконання заходів Програми у межах коштів, передбачених у місцевих бюджетах на відповідний бюджетний період, а також за рахунок інших джерел.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Мураєва В.О.); з питань бюджету  (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                            С. Чернов