ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVІІI  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 06 грудня 2018 року                                                                               874-VІI

 

Про повторне оголошення конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПАЛАЦ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ»

 

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.         Повторно оголосити конкурс на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПАЛАЦ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ».

 

2.         Пропозиції від кандидатів на зайняття посади керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПАЛАЦ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ» приймати протягом місяця із дати опублікування повторного оголошення про проведення конкурсу.

 

3. Доручити голові обласної ради:

            3.1. Забезпечити розміщення повторного оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Харківської обласної ради та офіційному сайті КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПАЛАЦ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ».

3.2. Внести кандидатури претендентів на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПАЛАЦ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ» на розгляд конкурсної комісії, створеної розпорядженням голови Харківської обласної ради від 26 вересня 2018 року № 160 “Про створення конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПАЛАЦ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ»”.

3.3. Внести кандидатуру особи, яка перемогла у конкурсі на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПАЛАЦ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ», на розгляд обласної ради на пленарному засіданні для призначення в установленому порядку.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти та духовності (Звєрєв В.О.); з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов