ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVІІI  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 06 грудня 2018 року                                                                               879-VІI

 

Про надання додаткових повноважень КП «ОСК «МЕТАЛІСТ» щодо передачі в оренду нерухомого майна, яке обліковується на його балансі

 

 

Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Спрямовувати у 2019-2021 роках 100 % плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ», на розрахунковий рахунок вказаного підприємства, за умови використання її на утримання цього майна.

 

2.         Надати у 2019-2021 роках КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» додаткові повноваження щодо передачі в оренду нерухомого майна, що обліковується на його балансі та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 65. Встановити, що передача в оренду здійснюється у порядку, передбаченому чинним законодавством України та локальними нормативно-правовими актами.

 

3.         Установити, що у 2019-2021 роках орендодавцем за договорами оренди нерухомого майна, розташованого за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 65, - виступатиме КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ».

 

4.         Надати у 2019-2021 роках КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» право на проведення конкурсів щодо передачі в оренду майна, яке обліковується на його балансі та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 65.

 

5.         Установити, що внесення змін до договорів оренди у 2019-2021 роках, орендодавцем по яких виступає КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ», здійснюється без погодження обласної ради.

 

6.         Зобов’язати керівника КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» надавати обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про виконання цього рішення.

 

7.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов