ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Варенком Андрієм Вікторовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Варенка Андрія Вікторовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» (далі – підприємство).

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Сумська, 76.

Метою діяльності підприємства є виконання наукових, проектних, будівельних та інженерно-технічних робіт (послуг) у сфері містобудування та архітектури.

Варенко Андрій Вікторович, 1959 року народження. Освіта вища. У 1981 році закінчив Харківський інститут інженерів комунального будівництва, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Архітектура» та здобув кваліфікацію архітектора.

Варенко А.В. у 2013 році пройшов професійну атестацію, що підтверджує його відповідність кваліфікаційним вимогам у сфері діяльності, пов’язаної із створенням об’єктів архітектури, професійну спеціалізацію, необхідний рівень кваліфікації і знань.

Рішенням обласної ради від 01.03.2018 № 696-VII «Про призначення Варенка Андрія Вікторовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР"» Варенка А.В. призначено на посаду директора підприємства на умовах контракту строком на 1 рік, терміном до 12.03.2019.

18 січня 2019 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР», розташованого за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 76, та виконання керівником умов контракту.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке обліковується на балансі підприємства, в наявності та в цілому використовується за призначенням.

Кадрова робота на підприємстві у цілому ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Варенком Андрієм Вікторовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНЖЕНЕРНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР»”.

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності, обліку майна та майнових
відносин виконавчого апарату

обласної ради                                                                                             І. Потопальська