Пояснювальна записка

до проекту рішення обласної ради

«Про звіти постійних комісій обласної ради про роботу за 2018 рік»

 

На підставі статей 43, 59, частини 14 статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Плану роботи обласної ради на 2019 рік, затвердженого рішенням обласної ради від 06 грудня 2018 року № 907-VІІ, постійні комісії обласної ради надали звіти про свою роботу за 2018 рік. Варто зазначити, що постійні комісії працювали активно і результативно. Успішне виконання постійними комісіями покладених на них завдань свідчить про їх ефективну організацію та оптимальне планування роботи, системний контроль за станом виконання рішень після їх ухвалення на засіданнях постійних комісій та на сесіях обласної ради.

Виконавчим апаратом підготовлено відповідний проект рішення обласної ради «Про звіти постійних комісій обласної ради про роботу за 2018 рік», яким пропонується взяти до відома звіти постійних комісій обласної ради та оприлюднити їх на офіційному сайті обласної ради.

 

 

Керуючий справами

виконавчого апарату 

обласної ради                                                                                                         С. Клименко