ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХІХ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 28 лютого 2019 року                                                                            963-VІІ

 

 

Про перейменування КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ  І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ „ІНВАСПОРТ” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

 

Відповідно до Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2018 № 568 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Перейменувати КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ  І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ „ІНВАСПОРТ” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» (код ЄДРПОУ 21268971) на КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ „ІНВАСПОРТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

2.    Вважати КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ „ІНВАСПОРТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ правонаступником усього майна, прав та обов’язків КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ „ІНВАСПОРТ” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

3.    Доручити голові обласної ради затвердити статут КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ „ІНВАСПОРТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

4. Доручити Харківській обласній державній адміністрації:

  4.1. Вжити заходів,  пов’язаних із перейменуванням зазначеного закладу.

  4.2. Забезпечити фінансування КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ „ІНВАСПОРТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ за рахунок коштів обласного бюджету по галузі «Фізична культура і спорт».

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму (Мураєва В.О.); з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. ЧЕРНОВ