ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про подовження трудових відносин із Ільченком Володимиром Васильовичем, директором Богодухівської районної друкарні»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Ільченка Володимира Васильовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора Богодухівської районної друкарні (далі – друкарня).

Юридична адреса та місцезнаходження друкарні: Харківська область, м. Богодухів, м-н Театральний, 5-а.

Діяльність друкарні спрямована на виконання державних замовлень, задоволення потреб підприємств, організацій і громадян у друкованій сфері. Друкарня випускає газетну, книжково-художню, образотворчу, етикетну, бланкову та іншу друковану продукцію.

Ільченко Володимир Васильович, 1960 року народження. Освіта вища. У 1990 році закінчив Харківський інститут механізації та електрифікації сільського господарства за спеціальністю «Електрифікація сільського господарства» та отримав кваліфікацію інженер-електрик.  

Ільченко В.В. призначений на посаду директора Богодухівської районної друкарні на умовах контракту строком на 3 роки розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 19 серпня 2003 року № 288-к «Про призначення директорів поліграфічних підприємств, що належать до сфери управління обласної державної адміністрації».

Розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 12 квітня 2006 року № 153-к «Про продовження трудових відносин з директорами поліграфічних, книговидавничих і книготорговельних підприємств» з Ільченком В.В. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 5 років – до 30 квітня 2011 року.

Рішенням Харківської обласної ради від 21 квітня 2011 року № 147-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств і вищих навчальних закладів»  з Ільченком В.В. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 5 років – до 30 квітня 2016 року.

Рішенням Харківської обласної ради від 14 квітня 2016 року № 130-VIІ «Про подовження трудових відносин  з Ільченком Володимиром Васильовичем, директором  Богодухівської  районної друкарні»  з Ільченком В.В. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 3 роки – до 12 травня 2019 року.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проект рішення обласної ради  «Про подовження трудових відносин із Ільченком Володимиром Васильовичем, директором Богодухівської районної друкарні».

 

 

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                         М. БУР’ЯНОВА