ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про подовження трудових відносин із Шевченко Ларисою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ"»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Шевченко Лариси Іванівни стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ" (далі – підприємство).

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Валерʼянівська, 113.

Підприємство створене з метою проведення заходів щодо знищення у середовищі життєдіяльності людини збудників інфекційних хворіб (дезінфекції) та їх переносників комах (дезінсекції) і гризунів (дератизації) для забезпечення епідеміологічного благополуччя.

Шевченко Лариса Іванівна, 1974 року народження. Освіта вища. У 2011 році закінчила Державний вищий навчальний заклад “Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди”, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія» та здобувши кваліфікацію викладача біологічних дисциплін.

Рішенням обласної ради від 24 квітня 2014 року № 967-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» Шевченко Л.І. призначено на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ" на умовах контракту строком на 5 років, терміном до 13.05.2019.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проект рішення обласної ради  «Про подовження трудових відносин із Шевченко Ларисою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ"».

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                                         М. БУР’ЯНОВА