Пояснювальна записка

до проекту рішення Харківської обласної ради

«Про внесення змін до додатку 8 до рішення обласної ради від 25 листопада 2015 року № 5-VІІ "Про утворення та обрання постійних комісій обласної ради" (зі змінами)

 

Відповідно до пункту 2 статті 52 та пункту 3 статті 62 Регламенту Харківської обласної ради, депутатські фракції та групи приймають участь у формуванні складу постійних комісій ради. Склад комісій формується виключно на пленарних засіданнях обласної ради.

12.08.2019 року відбулося засідання фракції партії «Відродження» у Харківській обласній раді, яка прийняла рішення про внесення змін у складі постійної комісії Харківської обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування та рекомендувала обласній раді увільнити члена фракції Пієва С.М. від обов’язків голови постійної комісії та  обрати члена цієї комісії, члена депутатської групи «Єдність та розвиток Харківщини»  М’ягкого Д.В. (до якої входить депутатська фракція партії «Відродження»), головою постійної комісії Харківської обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування.

Крім того, фракція доручила Скоробагачу В.І., як керівнику фракції партії «Відродження» та  першому заступнику  депутатської групи «Єдність та розвиток Харківщини», направити Чернову С.І., голові Харківської обласної ради у встановленому порядку відповідний проект рішення.

Запропонований проект рішення спрямований як на покращення організації роботи постійної профільної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування, так і Харківської обласної ради в цілому.

 

 

 

Керівник фракції партії «Відродження»,

перший заступник  депутатської групи

«Єдність та розвиток Харківщини»

у Харківській обласній раді                                                     В. Скоробагач