ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХІ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 15 серпня 2019 року                                                                          1073-VІІ

 

Про надання в користування

мисливських угідь Балаклійській

районній організації Українського

товариства мисливців і рибалок

на території  Балаклійського району

Харківської області

 

Розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України від 16 серпня 2017 року № 03-11/6018-17, погодження Харківської обласної державної адміністрації, погодження власників та користувачів земельних ділянок, керуючись статтею 15 Закону України «Про тваринний світ», статтями 9, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати в користування Балаклійській районній організації Українського товариства мисливців і рибалок мисливські угіддя загальною площею 50128,1479 га на території Балаклійського району Харківської області на строк 15 років.

2. Направити це рішення до Державного агентства лісових ресурсів України для вирішення питання укладання договору про умови ведення мисливського господарства і забезпечення контролю за його виконанням.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (С. ПІЄВ).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. ЧЕРНОВ