ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Демченка Владислава Миколайовича  на посаду генерального директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ ІМ. В.І. ШАПОВАЛА»”

 

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ ІМ. В.І. ШАПОВАЛА» розташовано за адресою: м. Харків, просп. Московський, 195.

Відповідно до статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» керівники підприємств та установ (закладів) охорони здоров’я, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області призначаються на посаду за рішенням Харківської обласної ради шляхом укладення з ними контракту строком від трьох до п’яти років за результатами конкурсу.

На виконання рішення Харківської обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1091-VII “Про оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ  ІМ. В.І. ШАПОВАЛА»” головою Харківської обласної ради видано розпорядження від 09 вересня 2019 року № 204 “Про створення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ ІМ. В.І. ШАПОВАЛА»”.

З 16 вересня 2019 року упродовж 15 календарних днів приймалися документи від претендентів на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ ІМ. В.І. ШАПОВАЛА».

07 жовтня 2019 року відбувся конкурсний відбір на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ ІМ. В.І. ШАПОВАЛА», на якому конкурсна комісія заслухала конкурсні пропозиції учасника конкурсу, провела із ним співбесіду та визначила відповідність учасника конкурсу .

За підсумками проведеного конкурсного відбору переможцем обрано ДЕМЧЕНКА Владислава Миколайовича.

ДЕМЧЕНКО Владислав Миколайович, 1973 року народження. Освіта вища. У 1999 році закінчив Харківський державний медичний університет, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Лікарська справа» та здобув кваліфікацію лікаря. У 2010 Демченку В.М. присуджено науковий ступінь кандидата медичних наук зі спеціальності урологія, у 2016 році присвоєно вчене звання доцента кафедри урології, нефрології та андрології. У період з 13.05.2013 по 15.03.2015 пройшов підготовку на циклі спеціалізації (очно-заочне навчання) «Організація і управління охороною здоров’я». У 2017 році Демченко В.М. закінчив Харківський національний медичний університет, здобувши ступінь вищої освіти магістр за спеціальністю «Науки про освіту» за спеціальністю викладач вищих навчальних закладів. З 01.09.2019 зарахований слухачем першого курсу вечірньої форми навчання факультету публічного управління та адміністрування Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Демченко В.М. має кваліфікаційні категорії зі спеціальностей «Організація і управління охороною здоров’я» та «Урологія».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділом V Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), на підставі рішення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ ІМ. В.І. ШАПОВАЛА» підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Демченка Владислава Миколайовича  на посаду генерального директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ ІМ. В.І. ШАПОВАЛА»”.

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності, обліку майна та майнових

відносин виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                 Ірина ПОТОПАЛЬСЬКА