ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від «___»____________ 2020 року                                                                            № ___-VІI

 

Про оголошення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 12» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.        Оголосити конкурс на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 12» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

2.        Пропозиції від кандидатів на зайняття посади керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 12» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ приймати протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на офіційному вебсайті Харківської обласної ради.

 

3. Доручити голові обласної ради:

            3.1. Забезпечити розміщення оголошення про проведення конкурсу на офіційному вебсайті Харківської обласної ради та офіційному сайті КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 12» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3.2. Сформувати конкурсну комісію протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 12» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3.3. Призначити секретаря конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 12» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

3.4. Внести кандидатури претендентів на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 12» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ конкурсній комісії.

3.5. Внести кандидатуру особи, яка перемогла у конкурсі на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 12» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на розгляд обласної ради на пленарному засіданні для призначення в установленому порядку.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти та духовності (Віктор ЗВЄРЄВ); з питань спільної власності територіальних громад області (Людмила ГАСАН).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               Сергій  ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705 32 88