ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради Про звільнення Омельченко Людмили Григорівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Омельченко Людмили Григорівни, директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА», стосовно звільнення її із займаної посади за власним бажанням.

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА», розташований за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62.

Омельченко Людмила Григорівна призначена на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА» рішенням обласної ради від 07 грудня 2017 року № 586-VІІ “Про призначення Омельченко Людмили Григорівни  на посаду  директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА»”, як така, що пройшла за конкурсом, на умовах контракту строком на 5 років – до 11.12.2022.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 39 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про звільнення Омельченко Людмили Григорівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА»”.

 

 

 

Начальник  управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                              Марина  БУР’ЯНОВА