ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Шевченко Ольгою Михайлівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

До Харківської обласної ради надійшло звернення від Шевченко Ольги Михайлівни стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК “РОГАНЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (далі – підприємство).

Юридична адреса підприємства: Харківська область, Харківський район, с. Докучаєвське.

Місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Бакуліна, 10.

Підприємство надає послуги з розробки та виготовлення презентаційних матеріалів в електронній та друкованій формі, збирає та супроводжує бази даних з профілями підприємств, поставки законодавчої системи «Нормативні акти України», а також інші послуги в сфері інформаційних технологій.

Шевченко Ольга Михайлівна, 1990 року народження. Освіта вища. У 2012 році закінчила Українську державну академію залізничного транспорту, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Організація перевезень і управління на транспорті (залізничний транспорт)» та здобула кваліфікацію науковий співробітник (в транспортній галузі).

Шевченко О.М. у 2017 році пройшла курси підвищення кваліфікації у Центрі післядипломної освіти Харківського національного університету радіоелектроніки за темою «Програмне забезпечення систем».

Рішенням обласної ради від 01.03.2018 № 693-VII “Про призначення Шевченко Ольги Михайлівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ” Шевченко О.М. призначено на посаду директора підприємства на умовах контракту строком на 1 рік, терміном по 12.03.2019.

Рішенням Харківської обласної ради від 28 лютого 2019 року № 970-VIІ «Про подовження трудових відносин із Шевченко Ольгою Михайлівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» із Шевченко О.М. продовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 1 рік, терміном по 13.03.2020.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Шевченко Ольгою Михайлівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Марина БУР’ЯНОВА