ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЄКТ

 

Від  _____________  2020 року                                                                   ___-VІI

 

 

Про внесення змін до Порядку

забезпечення харчуванням за рахунок

коштів обласного бюджету учасників

спортивних заходів місцевого рівня,

що проводяться на території Харківської

області, затвердженого рішенням

обласної ради від 24 квітня 2014 року

№ 963-VІ (зі змінами)

 

 

Відповідно до соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2019 – 2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 06 грудня 2018 року № 819-VІI (зі змінами), з метою посилення соціального захисту спортсменів, тренерів, інших учасників спортивних заходів, ліквідації існуючої диспропорції між розмірами харчування тренерів і спортсменів, створення належних умов для підготовки спортсменів до змагань, керуючись статтями 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Внести до Порядку забезпечення харчуванням за рахунок коштів обласного бюджету учасників спортивних заходів місцевого рівня, що проводяться на території Харківської області, затвердженого рішенням обласної ради від 24 квітня 2014 року № 963-VI, зі змінами, внесеними рішеннями обласної ради від 10 липня 2014 року № 999-VI, від 23 червня 2016 року № 185-VІІ, від 06 грудня 2018 року № 821-VІІ, таку зміну:

 

викласти абзац п’ятий пункту 7 Порядку у такій редакції:

«У разі відсутності з об’єктивних причин можливості та доцільності організації повноцінного харчування учасників навчально-тренувальних зборів, забезпечення їх харчуванням може здійснюватися шляхом перерахування в установленому порядку бюджетних коштів на платіжні картки матеріально-відповідальних осіб за проведення спортивного заходу, визначених згідно з чинним законодавством, або виплати таких коштів готівкою, з урахуванням добових норм і коефіцієнтів застосування норм готових до вживання продуктів харчування у раціоні учасників спортивних заходів державного та місцевого рівня й добового розподілу енергетичних потреб, групи видів спорту, виду спортивного заходу, визначених у додатку 3 до постанови Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 року № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня» та пункті 5 цього Порядку.».

 

 

 

Голова обласної ради                                                                       Сергій ЧЕРНОВ

 

 

 

Розробник: Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, 700 94 30