ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія   ______ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                          Проєкт

                                                                     

Від _____________ 2020 року                                                                   №______             

 

Про затвердження регіональної цільової програми «Здоров’я сім’ї» Харківської області на 2020-2027 роки

 

З метою впровадження єдиної консолідованої системи первинної, вторинної (спеціалізованої) та третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги при соціально значущих спадково обумовлених захворюваннях в сім’ях Харківської області, ураховуючи Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити регіональну цільову програму «Здоров’я сім’ї» Харківської області на 2020-2027 роки (далі – Програма), що додається.

 

2. Харківській обласній державній адміністрації здійснювати фінансування Програми виходячи із можливостей обласного бюджету.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Володимир СВЯТАШ); з питань бюджету (Людмила НЕМИКІНА).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           Сергій ЧЕРНОВ