ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Дербеньової Аліси Григорівни на посаду начальника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  розташований за адресою: м. Харків, вул. Владислава Зубенка, 37.

Відповідно до статті 26 Закону України «Про загальну середню освіту» керівник закладу загальної середньої освіти, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області призначається на посаду за результатами конкурсного відбору строком на шість років (строком на два роки - для особи, яка призначається на посаду керівника закладу освіти вперше) на підставі рішення конкурсної комісії.

05 грудня 2019 року Харківською обласною радою прийнято рішення за № 1135-VІІ про оголошення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Розпорядженням голови обласної ради від 13 січня 2020 року № 9 створено конкурсну комісію з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ та затверджено її персональний склад.

Для участі в конкурсі на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ” у визначений термін надійшла заява від ДЕРБЕНЬОВОЇ Аліси Григорівни, з відповідним пакетом документів.

За підсумками проведення конкурсного відбору – тестування, розв’язання ситуаційного завдання, оцінювання презентації перспективного плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ” та співбесіди – Аліса ДЕРБЕНЬОВА набрала 42,1 балів та перемогла в конкурсі.

Дербеньова Аліса Григорівна, 1971 року народження. Освіта вища. У 1993 році закінчила Харківський державний університет, отримавши повну вищу освіту зі спеціальності «Біохімія» та здобувши кваліфікацію - біохімік, викладач. У 2019 році закінчила Національний університет цивільного захисту України зі спеціальності «Психологія».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділом VI Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), враховуючи рішення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ” підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Дербеньової Аліси Григорівни на посаду начальника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ “ПРАВООХОРОНЕЦЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Марина БУР’ЯНОВА