ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Малюкіна Ігоря Григоровича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ “ХОСПІС”»

 

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ “ХОСПІС”» розташовано за адресою: м. Харків, вул. Луї Пастера, 4 А.

Відповідно до статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» керівники підприємств та установ (закладів) охорони здоров’я, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області призначаються на посаду за рішенням Харківської обласної ради шляхом укладення з ними контракту строком від трьох до п’яти років за результатами конкурсу.

05 грудня 2019 року обласною радою прийнято рішення № 1157-VІІ Про оголошення про проведення конкурсу  на заміщення посади керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ “ХОСПІС”».

Розпорядженням голови обласної ради від 13 січня 2020 року № 3 створена конкурсна комісія з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ “ХОСПІС”» та затверджено її персональний склад.

Для участі в конкурсі на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ “ХОСПІС”» у визначений термін надійшло шість заяв від: КРУТЬКА Андрія Борисовича, ЖУРАВЛЬОВА Валентина Борисовича, МАЛЮКІНА Ігоря Григоровича, ГАЛАТИ Дар’ї Ігорівни, ЛУГОВОЇ Ірини Миколаївни, МІРОШНІЧЕНКО Людмили Глебівни, з відповідними пакетами документів.

За підсумками проведення другого засідання конкурсної комісії (розгляд документів, поданих до обласної ради від осіб, які претендують на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ “ХОСПІС”», та визначення відповідності кандидатів кваліфікаційним вимогам) п’ять претендентів на посаду допущені до участі в конкурсному відборі.

За підсумками проведення конкурсного відбору (презентація проєкту розвитку КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ “ХОСПІС”» та співбесіда з кандидатами) конкурсна комісія визначила переможцем - МАЛЮКІНА Ігоря Григоровича.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділом V Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), на підставі рішення конкурсної комісії з обрання керівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ “ХОСПІС”» підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Малюкіна Ігоря Григоровича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПАЛІАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ “ХОСПІС”»”.

 

 

 

Начальник управління

з питань  комунальної власності

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                 Марина БУР’ЯНОВА