ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про звільнення Миланіча Віталія Володимировича з посади  директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Миланіча Віталія Володимировича стосовно його звільнення з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ЛОГІСТИЧНИЙ  ЦЕНТР» (далі за текстом – підприємство).

Підприємство зареєстровано за адресою: м. Харків, вул. Валер’янівська, буд. 50, кв. 5.

Основними напрямами діяльності підприємства є виробництво та поствиробництво кіно- та відеофільмів, оброблення даних та розміщення на веб-вузлах; надання в оренду нерухомого майна, а також технічне обслуговування та експлуатація транспортних засобів, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

Рішенням обласної ради від 05 березня 2015 року № 1184-VІ “Про призначення Миланіча Віталія Володимировича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ЛОГІСТИЧНИЙ  ЦЕНТР»ˮ на посаду директора підприємства призначено Миланіча Віталія Володимировича на умовах контракту строком на 5 років, терміном до 20.03.2020.

Розпорядженням голови обласної ради від 18.03.2020 № 48 “Про подовження трудових відносин із Миланічем Віталієм Володимировичем,  директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ЛОГІСТИЧНИЙ  ЦЕНТР»ˮ термін дії контракту подовжено на 3 місяці – до 20.06.2020.

Листом від 22.04.2020 № 01-37/982 Харківська обласна рада повідомила Миланіча В.В. щодо закінчення строку дії контракту та необхідності подати пропозиції щодо подальших трудових відносин.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 2 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про звільнення Миланіча Віталія Володимировича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ  ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР».

 

 

 

 

Начальник  управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                                  Марина  БУР’ЯНОВА