ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Чехуновим Миколою Васильовичем, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ»”

 

До обласної ради надійшло звернення від Чехунова Миколи Васильовича стосовно подовження трудових відносин на посаді директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» (далі за текстом – підприємство).

Юридична адреса підприємства: м. Харків, м-н Свободи, 5 Держпром, 9 під., 2 пов.

Чехунов Микола Васильович призначений на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» на підставі рішення обласної ради від 14 квітня 2010 року № 1661-V «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» строком на 5 років, терміном до 28.05.2015.

Розпорядженням голови обласної ради від 26.05.2015 № 80 Про подовження трудових відносин із Чехуновим Миколою Васильовичем, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» із Чехуновим М.В. строк дії контракту подовжено на 1 місяць – до 28.06.2015.

Рішенням обласної ради від 18 червня 2015 року № 1241-VI “Про подовження трудових відносин із Чехуновим Миколою Васильовичем, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ»” із Чехуновим М.В. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 5 років, терміном до 28.06.2020.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VII (зі змінами), підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Чехуновим Миколою Васильовичем, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ»”.

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                  Марина БУР’ЯНОВА