ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Кирилловим Віктором Петровичем, директором КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР»ˮ

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Кириллова Віктора Петровича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР» (далі – підприємство).

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Тобольська, 65.

Основною метою діяльності підприємства є забезпечення медичного обслуговування осіб, які займаються фізичною культурою та спортом, шляхом надання їм медичних послуг, в тому числі платних, в порядку та обсязі, встановленим чинним законодавством України, а також надання організаційно-методичної та консультативної медичної допомоги  медичним закладам області в питаннях лікувальної фізкультури та спортивної медицини.

Кириллов Віктор Петрович, 1955 року народження. Освіта вища. У 1978 році закінчив Харківський медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

У 2008 році Кириллов В.П. закінчив Харківську медичну академію післядипломної освіти, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент в охороні здоров’я» та здобувши кваліфікацію менеджера охорони здоров’я.

Кирилловим В.П. підтверджені кваліфікаційні категорії зі спеціальностей «Лікувальна фізкультура та спортивна медицина», «Організація і управління охороною здоров’я».

Розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 05 квітня 2006 року № 147-к Кириллова В.П. призначено на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР».

Рішенням обласної ради від 29.10.2015 № 1351-VI “Про укладання контракту з Кирилловим Віктором Петровичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР»ˮ із Кирилловим В.П. укладено контракт строком на 5 років, терміном до 03.11.2020.

На підставі рішення обласної ради від 07 червня 2018 року № 724-VII «Про припинення комунальних закладів охорони здоров’я, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, шляхом перетворення у комунальні некомерційні підприємства» КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР» перетворено у КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств,  установ, закладів, що є у спільній власності територіальних  громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 30 серпня 2018 року № 793-VІІ (зі змінами), підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Кирилловим Віктором Петровичем, директором КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР»ˮ.

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності 

виконавчого апарату  обласної ради                             Марина БУР’ЯНОВА